Als het om badkamerinrichting gaat denken de meesten van ons dat we, om een stijlvolle en chique badkamer te hebben, veel geld moeten uitgeven. Maar dit hoeft niet het geval te zijn! Er zijn tal van manieren waarop je je badkamer met een budget kunt inrichten. Hier zijn zeven tips om je op weg te helpen:

1. Overweeg een accentmuur

Kan je een muur schilderen zonder al te veel problemen te veroorzaken, neem het dan op als een leuk weekendproject dat de aanblik van je ruimte zal verbeteren! Als schilderen niet echt je ding is maar je toch een accentmuur wilt, overweeg dan om in plaats daarvan behang aan te brengen voor een soortgelijk effect.

2. Voeg wat persoonlijkheid toe met accessoires.

Wees niet bang om wat persoonlijkheid aan je badkamer toe te voegen met leuke accessoires zoals vloerkleden, handdoeken, en planten.

3. Maak gebruik van spiegels.

Spiegels kunnen een ruimte groter en helderder doen aanvoelen. Dus als je de wandruimte hebt, overweeg dan enkele spiegels op te hangen.

4. Wees niet bang om kleuren en patronen te mengen.

Als je toch kleur of patroon wilt toevoegen, waarom dan niet experimenteren met het mengen van beide door elkaar? Het is niet erg als het de eerste keer niet lukt; blijf gewoon proberen tot je iets vindt dat voor jou werkt!

5. Groepeer gelijksoortige voorwerpen bij elkaar

Het is logisch dat handdoeken in de badkamer thuishoren, maar ze samen groeperen op een handdoekenrek kan helpen om een georganiseerde look te creĆ«ren die ook huiselijk en comfortabel aanvoelt. We hebben allemaal wel eens een badkamer gezien waar het lijkt alsof er overal willekeurige verzamelingen van dingen verspreid liggen – voorkom dit door je voorwerpen bij elkaar te houden

6. Wees creatief

Hang een oude ladder, linten of zelfs takken aan de muur om een unieke stijlvolle toevoeging te maken aan je badkamer inrichtingsplannen! Wees niet bang om voorwerpen neer te zetten op plaatsen waar je ze normaal nooit zou verwachten, zoals in een doosframe of bovenop een rieten mand. Hoe meer buitenissig, hoe beter!

7. Onthoud dat badkamers voor jou zijn

Als het gaat om het inrichten van je badkamer, bedenk dan dat dit een ruimte voor JOU is. De voorwerpen in de ruimte moeten aanvoelen alsof ze je persoonlijkheid en stijl helpen bepalen; niet ze dicteren. Je badkamer is je eigen persoonlijke ruimte, dus hem helemaal afstemmen op je unieke smaak is de beste manier om te werk te gaan bij het inrichten.

Houd deze strategieƫn in gedachten terwijl je eraan werkt om je badkamer net zo stijlvol te maken als je zelf wilt!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen