Als jij aan je droomhuis denkt, welke wensen heb je dan? Misschien laat je je wel inspireren door de echt decadente droomhuizen, de villa’s die je wel eens op de tv ziet. Vol met handigheden en luxe toevoegingen die voor de gewone sterveling volledig buiten bereik lijken. Alhoewel… Er zijn aardig wat van deze decadente zaken die je, op je eigen manier, ook in je eigen huis kunt realiseren. Je woont misschien niet in een villa, maar dat betekent nog niet dat je je geen luxe mag veroorloven!

Kom maar op met die lift

Een lift in huis. Geen trappen hoeven lopen, maar gewoon de lift naar de eerste, en misschien ook wel tweede en/of derde verdieping van je huis kunnen pakken. Je ziet het vast wel eens voorbijkomen in de hele luxe huizen die op tv voorbijkomen, vooral in landen als Amerika, maar hebt er nog nooit aan gedacht om in je eigen rijtjeshuis ook een lift te installeren. Kansloos, want zeg nou zelf, waar zou je die liftkoker laten?

Gelukkig is er ook een veel makkelijkere manier om een lift in je huis te plaatsen. Ook met trapliften kun je namelijk hetzelfde luxe gevoel ervaren. Nooit meer trap te hoeven lopen in je eigen huis, gewoon de lift kunnen pakken. Een traplift van Handicare wordt op je bestaande trap geplaatst. Deze blijft daardoor gewoon bruikbaar, zodat je altijd de keuze hebt: je, net als de grote sterren der aarde, per lift naar boven laten brengen, of toch gewoon de trap pakken. Wat een luxe!

Nog meer luxe die ook in jouw huis past

Naast liften hebben hele luxe huizen vaak nog meer zaken die ons laten kwijlen. Allemaal dingen die volledig buiten bereik liggen voor ons, gewone stervelingen. Alhoewel… Heb je een beetje een aardige tuin, dan is een zwembad laten plaatsen vaak best een optie. Wil je je tuin niet overhoophalen, dan is een tijdelijk exemplaar dat je alleen in de zomer plaatst bijna net zo fijn. En wat dacht je van een jacuzzi? Ook dat klinkt onwaarschijnlijk luxe in onze oren, maar met een beetje sparen, en een beetje ruimte over, kan er gewoon eentje in je tuin geplaatst worden. Wist je dat ze deze ook in opblaasbare varianten hebben? Scheelt je weer wat geld!

We kunnen niet allemaal in een luxe villa wonen, en met geld smijten alsof we miljonairs zijn. Een beetje slim omgaan met de mogelijkheden en er je eigen draai aan geven, zorgt er echter voor dat er vaak veel meer decadentie mogelijk is dan je vooraf zou denken.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen